background image

Menu:

 

Látogatók száma:


Partnerek, linkek:

Ovisjel

Aranyalma Gyermekfejlesztő Központ

IQ kuckó

Szent György Fogadó

Melegh Andrea

LégifotókNapközinkben jelenleg két csoport működik.

 

 

 

Hét fős Kiscsoportunkba 1 éves kortól 3 éves korig várjuk a gyerekeket. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes gondoskodásra, bizalomra, a rugalmas beszoktatásra.
Célunk, hogy a picik önfeledten játszhassanak, és második otthonuknak érezzék a Ladybird Családi Napközit. Jól szervezett napirendünk segít a gyermekek biztonságérzetének kialakulásában.
Játékaikat a legkörültekintőbben válogattuk össze a legmagasabb pedagógiai és minőségi elvárásoknak is eleget téve.
Játékkészletünket folyamatosan bővítjük, cseréljük. Figyelmet fordítunk arra, hogy minél többet legyenek a gyerekek a jó levegőjű, tágas udvaron. Napirendbe épített foglalkozásainkon a legkiválóbb szakemberek segítségével, játékosan fedezik fel a mozgás, ritmus, zene, mese és alkotás világát. A gondozás két nyelven folyik már ebben a csoportban is.


Nagycsoportunkba 3-7 éves gyerekek járnak. Az angol mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kinti játékra, de az életkornak megfelelően a gyerekek egyéni és csoportos iskolafelkészítésére is. A heti program része az Almatorna, ének-zene, anyanyelvi nevelés, dráma, vizuális nevelés, környezet, valamint a minden napi angolóra. A foglalkozásokat konduktor, fejlesztő pedagógus, óvónő és angoltanár tartja. A gyerekeket házon kívüli kisebb kirándulásokra, sétákra visszük, bábszínházba, színházba, állatkertbe látogatunk velük.


Igény szerint hetente úszni visszük a gyerekeket.